torstai 24. huhtikuuta 2014

Katsaus Paistunturiin 2Lumisateisen päivän jälkeen aurinko uskalsi pilkistää hetkeksi ja tunturiseikkailijat rohkenivat lähteä uskollisella ratsullaan tunturiin kohtaamaan vastasatanut puuterilumi ja paljaat kivet.
Oli kyllä niin kamala tuuli että porotkin päätti vaihtaa suuntaa vaelluksellaan (mun ahdistelulla ei ollut mitään vaikutusta asiaan, niet) ja meidän tummat vaatteet sai kokonaan uuden valkoisemman kuosin.
Kuten varmaankin te 67-1=66 lukijaa olette huomanneet, mun postaukset on olleet kovin vähäsanaisia viimeaikoina. Johtunee siitä, etten ole itsekään jaksanut blogeja lukia enkä edes ole tajunnut sanallisen puolen viihdytystä.

Lauantaina on mahdollisesti viimeinen päivä kun päästään tunturiin. Kelkka ajetaan J:n vanhempien pihalle kesätelolle ja itse lähden 1.5 Lahteen. Oli muuten pomo laittanut 12 vapaapäivää viiden sijasta, hmm hmm, pitääpä huomauttaa asiasta  ...


Talven eka ja vika penkkaanajo.  Enkä edes ollut mie!
 Sen voin luvata, että väkerrän koko talvesta postauksen jossa kerron talven kohokohdat ja pyrin lataamaan kuvia joita en ole blogissani vielä julkaissut.

Ja tulossa on blogin osalta noin kuukauden pituinen hiljainen aika, kun tunturiin ei pääse ja en viitsi harmaata kylänraittiakaan kuvata.

Mutta kesällä, ai että teidän blogin lukulista täyttyy adlaplan kirjoituksista kun lähden Paistunturiin seikkailemaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti