maanantai 24. helmikuuta 2014

Kauhia tauko.


Plöh. Ollaan käyty tunturissa pilkillä ja hiihtelemässä mutta kuvia ei ole joten en ole blogiinkaan niistä kirjoitellut. 

Koska tahdon pitää blogini eräaiheisena, en kirjoittele tänne normaalista koti/työelämästä oikein mitään. Kämpän lappiaiheisesta sisustuksesta tekisi mieli tehdä postaus, galluppipostauksen meidän "perheestä" ja elämästä tahtoisin tehdä, ehkä joskus. Sen mainitsen, että J pelasti meille kylällä hilluneen kulkukisun joka käytettiin eläinlääkärissä ja sai meiltä pysyvän kodin. Möhkö, ikää +- 5v.

Onneksi lukijakunta pieneni vain yhdellä, mutta sekin korjaantui uudella lukijalla.

Mahdollisesti vasta keväällä kirjoitan blogiini enemmän tunturiseikkailuista, tällä hetkellä en töiltäni ehdi tehdä mitään. Ajan siis n. 8 kertaa viikossa edestakaisin 50km suuntaansa Nuorgamiin. Kahden viikon päästä suunnataan Saariselälle viikonlopun viettoon, siitä voisin tehdä postauksen. 

Kiitos kärsivällisyydestä, viimeistään lumien sulattua pääsen taas harhaiemaan Paistunturin puolelle jolloin kuvia ja tarinaa alkaa pulppuamaan :). Muistakaa vanhat postaukset viime talvelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti