maanantai 8. heinäkuuta 2013

Oikeasti, liimaan tuon kameran käteen kiinni!

Mitä järkeä on edes omistaa järjestelmäkamera jos sitä ei muista käyttää?

Hävettää myöntää, että kuluneen viikon aikana oon käynyt Karigasniemellä kahden kaverin kanssa ajelulla ja myöhästynyt tämän takia kahdella tunnilla töistä, perjantaina käväisin Ivalossa leikkauttamassa kisun ja vietin taas yhden tapahtumarikkaan illan hiekkarannalla sekä tänään ajoin Ivalosta Nellimin kautta takaisin Ivaloon ja Utsjoelle ILMAN KAMERAA.
Ohessa kuvasarja, joka kertoo ettei tunturiin kannata lähtä sateen jälkeen.

Nyt oikeasti petraan tuon kameran kanssa. Tänään tosin oli jo paljon parannusta edeltäviin päiviin- kamera kyllä oli mukana mutta muistikortti on edelleen kannettavan sisällä. Hyvä minä! Oli kieltämättä tympeä fiilis körötellä pakulla upeiden maisemien ohi, istua Erähotellin portaikolla kaverin kanssa ja ihastella hotellin uutta miljöötä, kahvitella Karhunpesäkiven kahvilan terassilla... Ähh. Ja niistä kymmenistä poroista jotka hengaili tiellä olis voinu myös napsaista muutaman kuvan, puhumattakaan Ivalon keskustan cityporosta.

Sen verran vihjaisen tulevasta, että mulla on paljon suunnitelmia mistä kirjoitan kesän aikana blogiin. Mitkä asiat teitä kiinnostaisi? Kysymyspostaus, how to use trangia primus ? Vaelluskenkien vahaus? Anything?

6 kommenttia:

 1. Ois kyllä mahtava jos tekisit kysymyspostauksen!

  VastaaPoista
 2. Mikä kamera sulla on? Mulla on itelläni Canonin 550D ja mulla on ihan sama ongelma... En jaksa/muista/halua ottaa sitä ikinä mukaan mihinkään, koska se on vaan niin iso! Nyt oonki vakavasti harkinnu että vaihdan sen johonkin vähän kompaktimpaan kameraan :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikonin D3100 tuo taitaa olla. Laiska ei jaksa tarkistaa kumpaan päähän tuo D tulee, mutta... :D ite en pienempää viitsi investoida, pitää vaan skarpata tuon kanssa!

   Poista
 3. Muuten toi trangian käyttö-postaus ois kiva! :) Tai esimerkiks minkälaisia ruokia teet yleensä jos oot vaelluksella tms. Jotain ton tyylistä olis kiva kuulla tai sitte postaus mitä pakkaat yleensä vaellukselle mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei, kampepostaus olis aika kätsy! Ja primusta (trangiahan on retkikeitin merkki, mulla on primus..) käytän varmaan ma-ti aikana, voisin silloin väsätä siitä juttua!

   Poista