lauantai 10. lokakuuta 2015

Reivit 2


No niin, uskalsinpa muuttaa näiden kokoa ja en ainakaan itse huomaa kuin pientä laadun huononemista. Eli tästä lähtien voin laittaa kaikki kuvat tässä koossa blogiin niin kuvista saa enemmän irti.

Tänään olen yrittänyt ruinata J:tä ja poikaa mukaan Kalkujoelle kuvaamaan revontulia (sieltä käsin saisi aivan mahtavia kuvia koko kylästä ja revontulista...) kun en yksin viitsi yöllä lähtä tunturiin kiipeämään. 

Siellähän on vaikka mitä poroa ja muuta elukkaa, hui hirveä. :<

1 kommentti:

  1. Ihania revontuli kuvia :) Kyselit akkukahvasta/pystykahvasta, minulla oli se canonin kamerassa. Se oli itselleni kun se toi lisää tukea kameraan ja toi ehkä minulle sellaisen olon, että kuvat eivät tärähdä niin helposti. Nyt kun minulla on nikon, en ole päivääkään kaivannut koko kahvaa ! :D Enkä edes ole miettinyt vielä sen hankkimista, tulevaisuudessa voi olla että hankin jos näen sen uudelleen aiheelliseksi. Mutta siis itselleni se oli tuki ja turva. Sekä myös kuvien otto pysypäin oli helppo ottaa laukasunapin ansiosta mikä oli kahvasssa :) Kivalta vaikuttaa sinun blogisi, ja kannustan siihen tähtikuvaamiseen, itse olen joulukuussa hankkimassa samyang 14mm /2.8 tähtikuvausta varten :) Oliko epäselvää tekstiä? :D

    http://acompassforlifes.blogspot.fi/

    VastaaPoista