keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Mitä tänä talvena?


Minusta on aina mukavaa suunnitella etukäteen tulevan vuodenajan menoja ja tehdä listoja, vaikkei välttämättä kaikkea pääsisikään suorittamaan.

Tänä talvena kaikki on vielä vähän auki, ja varmasti tulee tehtyä enemmän kuin viime talvena. Toiveina olisi päästä kuvaamaan öisin enemmän (mun on vaan pakko alkaa ottamaan päiväunia päivisin samaan aikaan kuin poitsu että jaksaa lähteä...) ja luontoon ylipäätänsä.

Mitäpä olen siis suunnitellut?

Revontulikuvaaminen

Eli perus, joka talven aktiviteetti. Tänä talvena aion rohkaistua ja ajaa tuohon Kalkujoelle kelkalla, heti kun sinne tamppaantuu hyvä kelkkareitti. Ei huvita lähteä yöllä ajelemaan minne sattuu ... Tavoitteena olisi saada hieman erilaisempia kuvia kuin edeltävinä vuosina. Myös ihmisten ja leiripaikan kuvausta revontulien kera olisi tavoitteena kuvata.

Tähtien kuvaaminen
Tuttavapiirin innoittamana miekin aion yritää kuvata tähtiä tänä talvena. En oo aiempina vuosina innostunu asiasta ollenkaan! Ja, eipä täällä kyllä tähtiä näykkään kuin pimeän aikaan, kesällä ei siis ollenkaan.

Hiihtovaellus?

Tämä on vasta pienen pienenä haaveena takaraivossa. Keväällä huhtikuussa olisi oikein mahtavaa päästä parin yön reissulle vaikka Kuoppilakselle Paistunturin puolelle. Saisinkohan mie seuraa jostain?


1 kommentti:

  1. Ooh niin hienoja suunnitelmia!!! Asuisinpa mäkin siellä pohjoisessa. Hiihtovaellus kuulostaa loistavalta. Oon ihan fiiliksissä. 8)

    VastaaPoista