perjantai 28. elokuuta 2015

Vaelluspäiväkirja 2


Nyt on kohde ja vaellukseen käytettävä aika tiedossa. Kevo, 63 kilometriä, 2 yötä ja 3 päivää. 1 ylimääräinen päivä on varattava, koska päivässä kuljettavaa tulee 21 kilometrin verran ja viimeisenä päivänä se voi jo tuntua jaloissa.

Oon saanut treenattua kuntoni siihen pisteeseen, että tiedän jaksavani vaelluksella jopa ehkä paremmin kuin aiempina vuosina. Aiemmin tällä viikolla kävelin J:n kanssa Beaivv-Andaraksen suunnalla 11 kilometrin matkan, eli puolet Kevon päivämatkasta ja lisää olisi pystynyt kävelemään jos ei nälkä olisi yllättänyt.
Suunnitelmissa on käydä patikoimassa painavamman rinkan, kuin mitä Kevolle lähtee mukaan, kanssa, ihan vain testaamassa miltä rinkan kanto pitkästä aikaa tuntuu. Tällä kertaa matkaan lähtee minimaalinen määrä tavaraa, tuskin sitä nyt kahta villapaitaa tai kolmea eri vaatekerrosta mukaan tarvitsee.

Ja ne ruokienkin kuivatukset. Ainakin jauhelihaa täytyy kuivattaa, samoiten jotain kasvista jota on sitten mukava lisätä pussipastan sekaan. Olin jo 90% varma että lähden reissuun yksin. Tuli istuskeltua mättäällä ja mietittyä asiaa paljonkin, mutta mukavampi se on seurassa lähteä kuin yksin  (olisin varmaan valvonut kaikki yöt...). Yksin olisin lähtenyt tutuille seuduille, josta tiedän missä puhelin toimii ja on lähes mahdoton eksyä, mutta parempi näin.


*Kuvat otettu aiemmin tällä viikolla Njallavaaran alueelta*


3 kommenttia:

  1. Linkkasit blogisi blogiini (sanninkuvat.blogspot.fi) ja tulin kurkkaamaan, ihan mahtavia kuvia, parannusehdotuksenä ehkä se, että kuvat olisivat suurempia. :) Liityin lukijaksi!

    VastaaPoista