lauantai 22. elokuuta 2015

Elokuu


Ihanaa, nyt on jo elokuu ja lämpimistä keleistä huolimatta syksy tekee tuloaan ja valokuvauksellisesti tykkään syksystä todella paljon!

Viime syksynä raskaus oli alussa, mutta olin niin väsynyt etten jaksanut vapaa-ajala lähtä yksin paljon mihinkään. "Onneksi" ruska oli mielestäni huonompi kuin edeltävänä vuonna, joten ei paljoa harmittanutkaan.Tänä syksynä tavoitteena on käydä vaeltamassa (joko pidemmän, tai lyhyemmän kaavan mukaan...), kuljen  uusilla paikoilla kamerani kanssa (Sigman linssinsuojus jäi Ivaloon...), J:n kanssa lähdemme ensi viikolla mönkijäreissulle yhdeksi yöksi ja jos sitä vielä kävisi jossain yön yli, vaikkapa pian taivaalle ilmestyvien (etelämmässä taitaa jo niitä näkyäkkin?) revontulien takia.Mulla on tekstien kirjoittamisen kanssa ollut  viime aikoina ongelmia, patikointireissujen kuviin on tosi hankala keksiä minkäänlaista tekstiä, toivottavasti tajunnanvirtaa syntyy myös seuraavissakin postauksissa.Tähän samaan syssyyn voisin kertoa myös postauksessa näkyvistä kuvista. Oltiin 1,5 viikkoa etelässä mun perheen luona Lahden lähettyvillä Nastolassa.  Ennen reissuun lähtöä käytiin J:n veljen häissä ja yövyttiin yö Saariselällä. Etelässä kävimme Linnaistensuolla, kamera jäi tietenkin matkasta ja kuvia löytyy vain instagramista. Viimeinen kuva on Nastolan Lapakistolta.
Ja by the way, kirjoittelen nykyään myös Retkipaikka.fi sivustolle ja blogin instagram on viimeinkin päivitetty vasempaan ylänurkkaan.


(Tämä postaus on kirjoitettu pätkissä 682 kuvan latautuessa ja postauksen kuvien käsittelyn lomassa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti