maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus - must see helpot turistikohteet
Meidän juhannus vietettiin perheen ja ystävien seurassa. Yksi parhaimmista ystävistäni, Laura, jonka kanssa vaelsin Hossassa, saapui extemporena Utsjoelle.

Keskiviikko- iltana hurautimme Ailikkaan päälle ja ai että harmittaa kun jätin kameran kotia. Sää oli sumuinen ja sateinen, mutta maisemat upeat. Torstaina ajoimme Norjan Tanaan ostoksille ja teimme pientä maisemamatkailua, illalla kävelimme Tsarssin putoukselle ja bongasimme pari hiiripöllöä. Mukana oli tietenkin laajakuvaobjektiivi, sillä ei tietenkään saa kuvia kaukaa...

Perjantaina kävimme kirkkotuvilla tutkiskelemassa ja Skalluvaarassa ihastelemassa erotusaitaa ja Kaldoaivin erämaata, illalla menimme ystävän mökille Osmaan kokkoilemaan ja palelluttamaan varpaita.

Lauantaina patikoimme Vetsijoelle, kadotimme J:n ja tutkittiin aluskasvustoa mäessä sekä aiheutettiin hilpeyttä vaeltajissa, ei kovin usein tunturissa tule vastaan puskassa istuvia patikoijia...

Nyt täytynee palata takaisin arkeen, siivoilemaan ja valmistamaan tarjoiltavaa vanhemmilleni jotka tulevat huomenna käymään. Eli uusiksi käymään edellämainituissa "pakko näyttää"- turistikohteille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti