lauantai 31. tammikuuta 2015

Onkimajärvi, pilkkimäjärvi
Samaisella järvellä käytiin heinäkuussa yöreissulla, ja siitä voi lukea täältä 

Meidän on pitäny käydä jo monena viikonloppuna kelkkailemassa, mutta edeltävänä viikonloppuna olin etelässä käymässä, sitä edeltävänä asteita oli -30 ja sitä aiemmin kärvisteltiin -40 asteen pakkasissa.

Ite oon ollut tammikuun alusta lähtien sairaslomalla ja viime lauantaina alkoikin varhennettu äitiysloma. Tuntuu aika karulta istua kotona seuraavat 2 kuukautta ilman tekemistä, mut onpahan ainakin paikat siistinä kämpässä. (Not)

Olin ihan yllättynyt, ettei rv32+4 masulla ollut ollenkaan paha istua kelkan kyydissä. Eli toivottavasti päästään pilkille vielä muutamina kertoina! Mulla on kauhia hinku päästä kuvaamaan, mut revontuliakaan ei ole enää näkynyt yhtä paljoa kuin marras- joulukuussa, joten kuvaaminen on kohdistunut kotipihaan ja Pekuun.

Aurinko nousi ensimmäistä kertaa taivaalle 17.1 Utsjoella, ja on outoa miten joka päivä aurinko paistaa pidempään ja korkeammalla!

Onneksi talvea on jäljellä ainakin tammikuusta huhtikuuhun, niin viileitä ja kauniita aurinkoisia kelejä riittää pitkällekin.


Siinä blogin eka ja vika masukuva. Rv32+2 taisi olla kuvauspäivä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, toivotaan että reipastun viikon aikana ja vaellan tynnyrini kanssa vaikka rajalle kuvaamaan Tenoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti