tiistai 6. tammikuuta 2015

Katsaus vuoteen 2014 #5

Talvi


Loka- marraskuussa tuli käytyä kelkkailemassakin! Mun hyvin suunniteltu kuvausreissu tyssäs siihen, et kelkka vaan jumahti puuterilumeen. Siinä sitten keikuttelin ja kaasuttelin sen verran mitä pystyin, nostelin suksia ja perää (niin paljon kuin raskaana kehtaa nostella...) ja ei. Ei liiku. Palanut muovikin alkoi käryämään ja ajattelin et on pakko niellä ylpeys ja soittaa J hakemaan.

J sitten pyyhälsi paikalle kaverinsa kelkalla ja ravisteli kelkan irti. Olin luullut et olin ajanu kantoon joka oli lävistäny telamaton, mutta ei. Siitä oli tela sen verran löysänä et rullat pyöri tyhjää.

Just mun tuuria. Tuon jälkeen en olekaan lähtenyt yksin ajelemaan, koska en voi tehdä mitään jos jään kiinni.


Kauhea kun tuo takki suurentaa tuota masua. Ei mulla ole vasta kun pieni pömppis (ei tunnu ollenkaan siltä et viikkoja olis jo 29+0!). 

Joulukuussa oli useammat revontulikelit. Käytiin kans kaamoksella ajelemassa Ailikaalla, mut oli niin sumuinen keli ettei kuvaamisesta tullut mitään. Käytiin kans tarhan joulujuhlissa kun M oli käymässä, vietettiin perhejoulua J:n porukoilla (viime joulu oltiinkin meillä etelässä!) Meillä oli kylän upein joulumänty ja uutena vuotena vierailtiin lasten ilotulituksessa, joka oli odotettua suurempi tapahtuma! Lapsia oli enemmän kuin koko pitäjässä yleensä on.

Kaiken kaikkiaan vuosi 2014 oli tasapaksu ja onnellinen. Vastoinkäymisiä 0, joten innolla odotetaan kuluvaa vuotta 2015!

3 kommenttia:

 1. Hei! Googlailin tieni tänne Paistuntureiden kautta. Kiva blogi.
  Rapsutukset koiralle ja terveiset Lilliltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Kiva, tietää että googlettelunkin kautta tänne löydetään :-) terkut takaisin!

   Poista