keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Katsaus vuoteen 2014

Tämä on oikeastaan aika hankala toteuttaa, koska kuvia on paljon kahdella eri ulkoisella ja tietokoneella on pääsiäisestä asti tavaraa. Ja koska valitsen aina blogiin ne parhaimmat, pyrin nyt laittamaan jotain mitä aiemmin täällä ei ole näkynyt.

Ja taas voi todeta ettei musta ole kuin se 2-6 kuvaa olemassa koko vuodelta! J, opetteles kuvaamaan.

Tästä vuodesta jäi ihan hyvä maku suuhun. Kevättalvi oli mahtavaa aikaa, kelkkailua riitti ja valokuvaamisen kausi oli tuotollinen. Kesä hujahti töissä ja pahoinvoidessa - enkä edes tykkää kuvata kesällä maisemia. Syksy oli pettymys, en liikkunut oikein minnekään joten kuvasaldo on mitä on. Nyt tämä alkava talvi on ollut revontulilta loistava mutta harmittaa etten ole kuin kerran käynyt kelkkailemassa - tää kasvava masu ei oikein houkuta lähtä ajelemaan minnekään kauas koska en saa repiä kelkkaa irti jos jään jumiin, enkä edes uskalla ajella normaalilla tyylillä.

Teen tämän postauksen parissa eri osassa, koska noita kuvia on niin paljon! Aloitetaan siis tammikuusta;

TALVI
Tammikuussa käytiin viiden päivän kestoisella reissulla erämaassa. Eksyttiin yöllä ja käytiin monilla eri järvillä pilkillä. Tästä reissusta postauksen voi lukea täältä. Reissulta palattaessa pakkanen nousikin -40 asti ja sain yhden lisävapaapäivän kun huippuhieno Audi ei käynnistynytkään ja Nuorgamiin lähtö ei luonnolisesti onnistunut.

Tammikuun lopulla lähdettiin ekstempore-reissulle Skoarrajärvelle ja kuvattiin ehkä parhaimmat revontulikuvat ikinä!Helmikuussa ei näköjään paljoa seikkailtu, mitä blogista ja ulkoiselta katselin. 

Maaliskuussa kaamos oli jo kokonaan tiessään ja tuntui et oltiin koko ajan pilkillä! Revontulien suhteen maaliskuu oli köyhää aikaa...

Seuraavaksi onkin osassa kevät, josta on paljon kuvia pääsiäisen ansiosta!

1 kommentti:

  1. Vautsi!! Täällä on aivan upeita kuvia! :) Huh. Ois kyl mahtavaa päästä kuvaileen joskus itekin revontulia :)

    VastaaPoista