tiistai 23. syyskuuta 2014

Ruska lähti, räntä tuli.Täällä oli jännää maanantai- iltana. Joku pelastushelikoptereista laskeutui viereiselle kentälle ja koko kylä heräs koloistaan sitä katsomaan. Me ensin tyydyttiin istumaan olkkarissa ja kyttäämään tiellä kulkevia ihmisiä, mutta kun J:n kaveri ilmoitti tulostaan lähdettiin uteliaina häntä vastaan, samalla tietenkin kyttäämään helikopteria...

No en tietenkään kehannut kameraa ottaa mukaan. Siellä se pötkötti kentällä lumisateessa, petrooli haisi ja oli aika tunnelmallista. 

Paluumatkalla äkkäsin revontulia taivaalla ja pitihän niitä sitten alkaa kuvaamaan kotipihassa. Taustalla upeasti sähköfirman kalustoa... Harmi, että taivaalla oli lumisateen takia pilviä, jotka peittivät revontulet. 

Nikonin perusputkella kuvattu, se toimii!
Hauskaa kun täällä oltiin ihan fiiliksissä, et jee lunta! No räntäähän tuolla sataa ja Etelä- Suomessa ainakin on tullut enemmän kuin täällä ... Vielä tuo sulaa, vasta lokakuun lopulle voi odottaa pysyviä lumia.

2 kommenttia:

  1. Oi, miten siistejä ja ihania noi kuvat jäätyneistä mustikan varvuista! :) Ja kyllähän noita muitakin kuvia kelpaa katella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tulevan syksyn kuumin kuvauskohde nuo jäätyneet varvut vähän joka blogissa, uniikkia ;) ja kiitos :)

      Poista