maanantai 9. joulukuuta 2013

Tunturireissu a´la kännykkä


Sul on kamerajalat [x], kamera laukussa [x], akku lämpimässä [x], revontulet [x], upiat maisemat [x] ja muistikortti [ ] 

OTTI PÄÄHÄN! Oltiin koko viikonloppu ihan erämaassa keskellä ei mitään valosaastetta ja mulla jäi muistikortti (taas) kannettavaan kiinni. Oli ainakin kylmä. Parin tunnin auringonpaisteen aikana pörrättiin järviä ympäri ja laiteltiin otto-onkia valmiiksi yön yliseen kalastusoperaatioon (=eli me istutaan lämpimässä ja pilkit narraa kalaa)Mun pitää oikeasti opettaa J kuvaamaan muakin et blogin kuvat ei oo pelkkää miehistä komeutta. 

Kelkkana toimi J:n isän kamalan iso työkelkka jonka kyydissä "on mukava istua" pskat minkään kelkan kyydissä ei ole mukava istua kun lunta on se kämäset 20cm pounikon päällä.Kauhea ikävä safarihommiin. Niin kauan kun Utsjoella asun voin vain ootella että tänne tulis joku firma joka järjestää edes lumikenkäreissuja. Lähimmät safarifirmat on Inarissa (~125km) ja en tahdo olla kotoa poissa viikkoakaan.


Kahden viikon päästä lennetään J:n kanssa Lahteen viettämään joulua. Tammikuussa lähdetään pidemmäksi aikaa tunturiin, jolloin toivottavasti muistan ottaa kaikki kuvaamiseen liittyvät asiat mukaan.
Ajelin töistä kuuden jälkeen kotiin revontulien alla. Otti vielä enemmän päähän kuin tunturissa, kamera ja kaikki taas kämpillä. Onneksi kotipihasta sai otettua surkeita kuvia revontulista niin on edes jotain näytettävää :).Liikaa valoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti