sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Metsästys ja valokuvaaminen- minkälaisia kuvia kehtaa julkaista?Lappistyle lähtä ulkoilemaan. Miehelle ase ja Jesse- koira mukaan ja mulle kamera. Kiivettiin samalle alueelle missä oltiin telttailemassa LUE ruskan aikaan. Lunta oli abouttiarallaa nilkkoihin asti ja parhaimmillaan polviin tuulen tekemissä notkoissa.
Jesse oli reipas lintukoira ja saatiin yhteensä 3 peukupeukua (riekkoa) neljän kilometrin talsimisen aikana. Ihan hyvä saalis !Eihän nää kuvat mitenkään ihmeellisen taiteellisia ole, mutta luontokuvia nämäkin.

Pakostakin kuvia selatessa rupesin miettimään, minkälaisia kuvia te kehtaisitte metsästyksestä julkaista? Mulla menee raja siinä, että ampumisesta, linnun sisuskalujen paljain käsin tyhjentämisestä, lähikuvaa eläimen ruumiista tai hirven tapauksessa edes kuvaa kuolleesta hirvestä en rupia blogiin latailemaan koska joillekin lukijoille kuvat voi olla liikaa. Ja muutenkin hyvän maun vastaista alkaa mässäilemään kuolleilla eläimillä vaikka riistaa ovatkin.

Mitä mieltä asiasta? 

Sain muuten Nuorgamista töitä. :) Eipä kauaa tarvinut työttömänä istua.

3 kommenttia:

  1. Sanoisin että omalla vastuulla katsominen. Laita vaikka viestin alkuun että ei herkille ihmisille :) Toisaalta tuohan on ihan luonnollinen asia, ruokaahan se on :D

    VastaaPoista
  2. Toisilla (minulla) ei ole ollut yhtä hyvä metsästysonni tänä syksynä, ei linnun lintua :( Oon samaa mieltä, että blogiin ei ehkä kuulu ne verisimmät suolistuskuvat, mutta itse voisin laittaa kuvan esim. saamastani linnusta, kunhan se ei näytä hirveän raadellulta :D

    VastaaPoista