maanantai 21. lokakuuta 2013

Just writing something to make this look smart

torstai-aamuElikkäs.

Erosin tänään koulusta. Ei sillä, ettenkö poronhoidosta pitäisi- päinvastoin, ala tuntuu omalta ja kiinnostaa mutta Kelan mukaan mulle ei kerry kunnolla opintoviikkoja (olen käynyt poronhoidonalasta n. 80% koska luonto-ohjaaja) tän vuoden aikana niin en saisi edes sitä 200 euroa kuussa. Jätin tänään eroilmoituksen koululle ja aloitin töiden etsimisen.

InariOnneksi pääsen kumminkin auttamaan poromiehiä renkinä erotuksissa. Käyn sitten poronhoidon vaikka näyttötutkintona myöhemmin :)

Yks aamu käytiin ulkoiluttamassa mönkijää ja tänään pyörähdettiin aseen kanssa riekkometällä. Peukupeukuista ei näkynyt Paistunturin puolella jälkeäkään.Tulis jo kunnon talvi! Jos työttömänä joudun pummailemaan pidempäänkin voisin lähtä J:n ollessa töissä vaikka lumikenkäilemään.

Kamera muuten putosi kissojen rikoksen myötä lattialle ja objektiivi hajosi. Paljonkohan sen korjaaminen maksaa? Välillä ei tarkenna ja pitää outoa raksutusta + zoomatessa putki jumittuu ja sitä pitää "ronskimmin" kääntää.

Ei kyllä nappaa ostaa uutta kun on muutakin hankittavaa...Onneksi tolla vielä kuvaa.

3 kommenttia:

 1. Ompas kauniita kuvia! :) Aika pyllystä nuo kelan touhut kyllä välillä. Onneksi pärjäät!

  VastaaPoista
 2. Kela on ihan kakka :< ma en saa valmistuttuani mitaan tukia kun vasta ens toukokuussa ja ihan vaan sen takia et valmistun lukiosta enka amiksesta. en tajuu miks vaan amikset saa tuet samantien ku ne loytaa yleensa helpommin toitakii :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mut, sain töitä Nuorgamista! Toivottavasti Laku sieki saat mieleistä työtä :) nähään toivottavasti jouluna!

   Poista