torstai 5. syyskuuta 2013

Utsjoki-Roi-Posio-Roi-Utsjoki


En oo ikinä ajanu noin pitkää väliä.

Lähdettiin ihanaisen Petronellan ja hänen koulukaverinsa kanssa perjantaina ajamaan kohti Rovaniemeä.

Potkuriparkki Sodankylässä


Ja sen kyllä tietää, et kun meikä ajaa meikä päättää tauot. Menomatka kesti puoli neljästä kahteentoista asti yöllä kun pysähdeltiin missä sattuu. Muistaakseni Ivalossa käytiin kaupassa, Saariselällä käytin heittää uukkari Muotkan Majalla, Vuotsossa juotiin kahvit, Sodankylässä jaloiteltiin, Potkuriparkissa käytiin kuvaamassa pakollista Marttaa ja Rovaniemellä edessä jumitteli rekka ja käytiin kaupungilla syömässä.


Majoittuminen tapahtui söpösti Petriksen mummolassa. Oli oikein kotoinen olo ... Olin aivan älyttömän hehkeä kun kaikki meikit ja muut mukavat asiat jäi lähtökiireessä kämpille... Ja koska grillityöntekijöinä arvostetaan terveellistä sapuskaa vierailtiin vaikka missä ravintoloissa ja kuppiloissa. Läskiviikonloppu, as i said.

Tana Brulla kun vierailtiin edeltävällä viikolla pakut heitti highfivet sillalla... Lauantaina intensiivisen shoppailun jälkeen suunnattiin Perä-Posion kautta Pösiölle jonne Petriksen veli muutti kuukausi sitten. Kilometrejä kertyi 130 suuntaansa ja hauskaa (väsynyttä...) läppää lens koko matkan.

Posiolla ulkoilutettiin veli-raukkaa ja päädyttiin rannalle kuvailemaan upeaa auringonlaskua.

asetuksilla

automaatilla

Palattiin yöksi takaisin Roavenjargalle ja sunnuntaina käytiin hakemassa mun kamppeet entiseltä kämpiltä, käytiin läskeilemässä vikan kerran ja läksittiin ajaamaan kohti Utsjokea. Utsjoella kuski ja auto vaihtui ja meikätyttö päätyi Karasjoelle... for real, Norjaan keskiyöllä. Oli sekin taas idea.

Seuraava reissu taitaakin olla viikon päästä Posiolle. Ehkä. Sen tiedän että sunnuntaina suuntaan miehekkeen kanssa tuntsalle mönkkäröimään ja 28.9 lähdetään hakemaan mulle Lahdesta autoa. Reissailua siis luvassa!

2 kommenttia:

 1. Tuleeko päivän lehdet päivän myöhässä utsjoelle? Tai kestääkö postilla kauheen kauan tulla?

  -irma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulevat kuulemma päivän myöhässä. Mm, 1-3 päivää, riippuen lähetätkö arkipäivänä niin, ettei ole viikonloppua välissä, kestää :) tilasin vaatteita netistä, viikon verran meni että vaateet tulivat :)

   Poista