keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Voiko tylsempää olla?

tämmönen meininki täällä
Ei voi.

Mitäpä teen vapaa-aikana? Nukun. Viime yönä kärvistelin väsyneenä yhteentoista asti hereillä, nukuin peräti kahteen ja valvoin johonkin puoli kuuteen koneella istuskellen, yötyörytmistä ei noin vain pääse eroon.Tänään piti (eheh) lähtä luontopolkua kiertämään ennen töitä, mutta erehdyinpä jäämään työpaikalle kahville ja enhän mä enää tuonne ehdi lähtemään. Aurinkokin kävi pilven takaa tervehtimässä, mut eiköhän sieltä muutama pisara vettä tipahtanut myöhemmin.Eilen käytiin käveleskelemässä kylillä ja sovittiin että lähdetään lauantaina Ivalossa käymään. Ja sullon kameran jo valmiiksi reppuun että tulee otettua niitä kuvia!Muutan omaan kämppäänkin! Toivottavasti nyt viikonloppuna, alkaa oikeasti tulemaan tää kämppiselämä korvista pihalle. Kaipaan jo omaa rauhaa ja sitä, ettei koko ajan tarvitse stressata kantautuuko keittiöön kissankarvoja sukkien pohjassa vai ei. Kisu on muuten parantunut kastraatiosta hyvin, eikä mun tarvitse luopua siitä!Eikö Utsjoen keskusta vaikutakkin kovalta menomestalta? Luojan kiitos, että työskentelen grillillä- siellä kieltämättä tapahtuu varmaan eniten, jos ei baaria lasketa.

MUISTAKAA OSALLISTUA PIENEEN KYSYMYSPOSTAUS- ARVONTAAN!

Arvontaa en mainosta muualla kuin blogissani, koska blogi on lukijamäärältään vielä niin pieni.

Palkintona on sekä paikallista, että perinteistä Lappilaista käsityötä- ja herkkua.


Pakettiin kuuluu Duodji Fierran Lapin Hillamakeispussi (arvo 4€), 


Ja oikein hienosti kuvattu paikallisen käsityöläisen (valitettavasti en saanut nimeä selville) tekemä suurehko kantokassi (arvo 9€)

Kolmaskin palkinto oli, mutta rakas kisuni otti sen lelukseen ja tuhosi sen, joten hyvän maun mukaan kolmas palkinto olkoon vielä mysteeri. Koko paketin arvo on siis 20 euroa.

Elikkä, osallistu arvontaan kommentoimalla kysymyksiä kysymyspostaukseen, lisää kommenttiin sähköpostiosoitteesi ja olet mukana! 

Kiitos!

3 kommenttia:

  1. Keskustassa chillailu on parasta, mitä täällä voi tehdä.

    VastaaPoista
  2. tuo jo kisuli kylääään <3333 D:

    VastaaPoista
  3. kissat on niin jees kun ne osaa ottaa noin rennosti !

    VastaaPoista