sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Terve Utsjoki!


Pieni päivitys: meikä rantautui Utsjoelle! Nukuttaa aivan älyttömästi 8 tunnin bussissa istumisen ja aamuisen urheilusuorituksen (kuvittele tähän joku raahaamaan painavaa matkalaukkua, pientä rinkkaa ja kissan koppaa) jäljiltä. Kolme mustelmaa, rinkan olkainten muotoiset verenpurkaumat olkapäissä ja kaksi veristä varvasta - oli sen väärti.


Ei, nämä kuvat eivät ole Utsjoelta. Vaan Rovaniemeltä, kävin eilen kävelemässä lähistöllä ja harjoittelin kuvaamista. Täällä sataa tällä hetkellä joten en edes yritä lähtä ulos kuvaamaan maisemia. Huomenna asia on toivottavasti toisin!


Matka Ivalosta Inarin kautta määränpäähän oli upea - viimeinen matkustaja ennen mua jäi jo Inarissa joten sain nauttia upeista maisemista yksin. Mitä lähemmäs Utsjokea saavuttiin, sitä upeammaksi maisemat kävivät. Vaaroja, Harjuja, lampia, jokia, järviä, tunturipuroja, kuruja, tuntureita... Paljon tuntureita.


kiroan kukkia muissa blogeissa, saanko anteeksi tällä kertaa? Opettelen vain käyttämään kameraa ;__;

Kämppä on ISO! Mun huonekki on iso! Kisu tykkää. Kävin tänään mutkan työpaikalla- todella söpö pikkuinen grilli :). Työnantaja lykkäs mukaan porokebabia, suosittelen lämpimästi :).

Takapihalta pääsee suoraan pururaalle ja täällä on paljon retkeily- sekä vaellusreittejä. Norjaan mulla on about 2 kilometriä matkaa, ja arvatkaa mitä keittiön ikkunasta näkee ?


TUNTURI.

2 kommenttia:

  1. No niin, siellähän sitten nähdään.. :D

    VastaaPoista
  2. Pakko jäädä kyllä seuraileen! :D Asuttiin meinaan pari kuukautta Äidin ja veljen kanssa tuolla Utsjoella varmaan neljä vuotta sitten. Oli hieno kokemus, kun muuten koko ikänsä asunu täällä etelässä päin.

    VastaaPoista