perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kysymyspostaus - vastaukset

Eipä niitä kysymyksiä kamalasti tullut lisää, ylläri :D. No, eipä mulla kauheasti lukijoita olekaan ja uskon että blogin sisältö ei vielä ole niin mielenkiintoista, että monikaan jaksaa edes tekstejä lukea.

No, vastailen nyt niihin kysymyksiin mitä talvenkin aikana on tullut (joihin olen tietenkin kommentoimalla vastannut).

Kuka on sun lempiopettaja ever ?
- ... Hanna Salpauksesta :). Ahmat kummittelee vieläkin, vaikka kyseisestä oppilaitoksesta kirjauduin ulos lähes vuosi sitten.

Et kai palaa kotiin D:
- Tätä tuskin lähetti kukaan muu kuin rakas siskoni ... Kyllä, syksyllä muutan etelään 1½ kuukaudeksi Utsjoen töiden päätyttyä.

Onko ammattisi harvinainen?
- Ei. Etelä- Suomessa voi ollakin, kun oppaille ei oikein löydy töitä. Mutta luonto-ohjaaja voi toimia vaikka köysitoiminnan ohjaajana, joten meitä löytyy vaikka mistä ;). Safarihommat onkin sitten tosi popular juttu Lapissa, kerran pyykkituvalla törmäsin johonkin naiseen joka kertoi olleensa Lapin Safareilla töissä. Oppaita pursuaa joka paikasta esiin talvisaikaan...

ooks sä ton komistuksen tyttöystävä nimittäin nukuin ton komistuksen vieressä viime vkl :/
- ... kyllä, olen tuon karvaisen komistuksen tyttöystävä ja tiedostan hänen nukkuvan muiden naisten  vieressä aina kun tilaisuuden saa. Olemme jutelleet asiasta.

Milloin valmistut?
- 1.6 olisi tarkoitus :)

Onko toi sun unelmätyö?
- On. Riparista lähtien olen haaveillut vaellusoppaan töistä, mutta Suomesapa niitä ei ole koska vaellusreitit on liian helppoja opastettavaksi. Koulun aikana sitten valaistuin safarioppaan hommista ja tarkoituksena olisi tehdä töitä niin kauan kun kunto kestää :D

Miksi halusit pienenä tulla?
- Kirjailija, matkaopas... Lentoemäntä. Enää nuo ammatit ei osaa kiinnostaa :/.

Onko opiskelu tylsää tai kivaa?
- kerran nukahdin tunnille kun oli niiin tylsää. Mutta se oli vaan se yksi hemmetin kartanlukutunti. Meille opetukseen sisältyi paljon ulkoilua ja käytännönjuttuja, et mielellään oppi kaikkea uutta :).

kirkkoveneiltiin entisen luokan kanssa Päijänteellä :D

ekoja safareita Nellimissä :3
Muita random- kysymyksiä;

Mistä olet alunperin kotoisin?
- Oulusta, mutta muutin pohjoisiin Nastolasta.

Harrastatko mitään?
- Cheerleadingin lopetin lopullisesti viime viikolla. Lenkkeilen ja pyöräilen :) + vaeltaminen tietenkin ja talvella lumikenkäily, hiihto... Luistelu.

Onko sulla lemmikkejä?
- Kissa, yllärii! Ja etelässä vanhemmat hoitaa mun kääpiökani "Arwenia" joka ollaan uudelleenristitty Iitaksi, Iituksi...

Lempiruoka?
- Ei ole. Hahah, kevätrullat on ollu nyt aika HOT juttu. Rovaniemen ainoa paikka, josta niitä saa on ollut viimeiset kolme kertaa kiinni kun olen ruuan takia keskustaan raahautunut ja alan menettämään toivoni kevätrullien saannin kohtaan. :(

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
- olen. Pystyn hillumaan ilman meikkiä vaikka shoppailessa, kouluun oon menny tuhat kertaa ilman meikkiä ja muutenkin oon sujut itteni kanssa.

paras tapa viettää perjantai- iltaa?
- Kattelin just Nellimin jussikuvia, ja joku kesäinen perjantai-ilta luonnon helmassa olis taas niin mahtava! Kavereita, hyvää pikkupurtavaa ja niin. Keskiviikkona oltiin Muurolassa kaverin luona viettää iltaa, ja tykkäsin. En oo hirveä baaribilettäjä, vaan tykkään mennä paikalliseen Uittoon pelaamaan pelejä ja todistamaan surkeita tikanheittokykyjäni.

atm Nepalissa seikkailemassa oleva vaimokkeeni :)


Asia, johon oot tyytyväinen itsessäsi?
- sosiaalisuus. En hirveästi kammoksu ihmisten kanssa puuhailua ja uusiin tyyppeihin tutustumista.

Asia, josta et ole tyytyväinen itsessäsi?
- mulla menee hermot tiettyihin asioihin suht nopeasti.

Kui pitkä oot?
- 169, mut tääl kääpiölandiassa tuntuu että lähemmäs 190.

Missä maissa oot käyny?
- Tää on noloa, mutta Ruotsi, Norja (mut yks Norjan reissu oli cool, mentii kelkoilla erämaassa ja loikattiin poroaidan yli rajan toiselle puolelle...), Viro, Latvia ja Madeira eli Portugal. Ensi syksynä olis tarkoitus lähtä Ukrainaan... ;)
Jatkakaahan kysymysten lähettelyä ja kertokaa toki mielipiteenne tästä lyhkäsestä versiosta! :)

Pian päivittelen tänne Utsjoelle muutosta ja mahd. ensi syksyn reissusta ;).

3 kommenttia:

  1. kiva blogi!(:
    http://thesneakergirl.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Helou!
    Kerro hiukkasen noista vaelluskamppeistasi, esim. Rinkan mallia jne :)

    VastaaPoista