maanantai 11. maaliskuuta 2013

In action


Mulla olis sitte Kemi- seikkailu ohi, vaihdan loppukaudeksi viimevuotisen työssäoppimispaikkani uuteen kohteeseen Muotkan Majalle. Eilen pakkasin kimpsut ja kampsut, hyvästelin työkaverit ja lähdin Rovaniemelle. Nyt vielä parin tunnin ajan voi vaan istua ja nauttia kotona olosta, sitten bussi Kakslauttasiin lähtee.

Syy, miksi lähdin aiemmin oli vapaa- ajan tekemisen puute. Ja työssäoppijoita oli niin paljon että työtehtävätkin rupesivat vähenemään joten totta kai mielummin lähden tilaisuuden tullen pohjoisemmaksi harjoittelemaan. Kaikenkaikkiaan Kemi ja Lapponia Safaris oli mahtava kokemus, en kadu että valmistumiseni saattaa viivästyä koko sesongin pituisen työssäoppimisjakson takia. Tuli nimittäin opittua paljon enemmän opastamisesta kuin koulussa näiden kolmen vuoden aikana.

Sain mielestäni mukavasti vastuuta työtehtäviin ja pääsin kokemaan paljon erilaisia asiakaspalveluun liittyviä tilanteita. Ja se, että mä osaan tankata ja lisätä öljyä kelkkaan ja vaihtaa tulpat on jotain niin mahtavaa + loppupuolella en tarvinut enää jätkien apua kelkkojen käyntiin kiskomisessa. Löysin takaisin reitille pienen eksymisen jälkeen kesken yösafarin, en panikoinut ja pysäyttänyt porukkaa, osaan valjastaa porot, ruokkia ne ja muutenkin löysin koko poronhoitoalan jolle lähden seuraavaksi opiskelemaan.

Kohokohtina kaudesta voisi sanoa asiakkaiden riemun kun mentiin isolla safarilla Sampolle ja asiakkailla ei ollut hajuakaan että pääsevät laivan kyytiin, se kun aasialaisryhmä sai pilkillä paljon kalaa, jopa porukan pienimmät vetivät useamman ahvenen merestä. Ja tietenkin työkavereiden kanssa vietetyt hetket, eilinen bussin takaa-ajo kohtaus toimistotytön kanssa, Kivaloilla vietetyt hetket oppaiden kanssa, toimiston Lemon Tree- musikaalit, I:n syvälliset keskustelut perunoiden ajattelutavasta ja niiden vertaamisesta muhun... Mä tykkään.

+ En jäänyt kuin kerran kelkalla kiinni lumihankeen ja yhtä kohtaa en suostunut ajamaan ylös. Olkaa ylpeitä. Sain jopa yhden kelkan irti vesisohjosta asiakkaan kanssa !!

Kyllä musta vielä joskus tulee hyvä opas. :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti