maanantai 25. maaliskuuta 2013

Cider Sky- Northern Lights
Huonolaatuisia kakkakuvia rikkinäisen tripodin kanssa, jeah.

Kaksi viikkoa vierähti nopiaa Muotka Wilderness Lodgella. Lähdin sieltäkin aiemmin, kun ei Lapin Ammattiopistolle kelvannut mun työkokemuksen keryyttäminen. Tänks guys. Mutta, silläkin uhalla että menetän järkeni kahden itsenäisesti tehtävän matikankurssin kanssa reissu Kakslauttasiin oli succes. Mulle tarjottiin ensi talvelle töitä ! Marraskuusta lähtien seikkaillaan rempatussa safarifirmassa.

1:30 AM "mis ne revontulet on!?!!1"Vaikka työskentelinkin 13 päivää putkeen ilman vapaita kerittiin me hauskaakin pitää. Muutaman kerran kävin yksin Saariselällä kaupoilla, kerran asiakkaiden kanssa ja S:n kanssa ajeltiin pidempää tunturireittiä hakemaan energiajuomaa... Irlantilaiset harjoittelijalikat vietiin kelkoilla baariin, lasketettiin Suomen suurin pulkkamäki alas (mä tyydyin vain ajamaan rinteen kelkalla, pulkat ei oo mun juttu...) ja mentiin sitten porukalla viettämään iltaa ennen tyttöjen lähtöä. 2h tuli nukuttua ennen töihin lähtöä, rapiaa.


13. päivä, mitkä tummat simmunaluset?


Tokalla viikolla oli mukava brittiasiakasryhmä jonka kanssa tuli lumikenkäiltyä, kiivettyä Kiilopäälle ihmettelemään revontulia (ootteks koskaan kävelly tunturia takaperin alas? Suosittelen), porofarmisafari (määki pääsin poronkyytiin! Vaikka työskentelinkin Kemissä porojen kanssa oon vaan kolmesti ajanu reellä D:) jolla niin komiasti asjoin kelkan penkkaan kun rupesin asiakasta auttamaan ja hiihdettiin. Parasta viihdettä ikinä, väsyneenä oli törkeän hankala pidätellä naurua kun isot miehetkin kaatuili tasasella....
Eilen sitten entisen luokkakaverin kanssa ajeltiin Kakslauttasista Roihin ja vihdoinkin tää on ohi. Tervtuloa terveelliset elämäntavat, 8h yöunet, raudaton vesi, liikunta ja normielämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti