torstai 3. tammikuuta 2013

UV13

 
 
Uutena vuotena oltiin opasporukalla järkkäämässä keittiötyöntekijöiden seurana Kivaloiden uuden vuoden bileitä. Tehtiin tulia kotaan ja järjesteltiin omia rasteja. Samsungi toimi shamaanina ja K tinanvalajasaamelaisena. Ite hilluin alueella valokuvaajana saamelaisvehkeissä, kyllä kelpas!
 
 
 
Samsungi uskottavana shamaanina, ottakee likat yhteyttä!
 
Meillä oli onneks opasporukalla paljon aikaa istua kodassa ja viettää yhteistä luppoaikaa. Samsungi jakoi lähes jokaiselle ulkomaalaiselle asiakkaalle pienet poronluusta vestetyt kuksakorut.
 
 
 
Asiakkaille oli myös varattu sky lanterneja (suomeksi ?) joita sitten läheteltiin porukalla ilmaan. Harmi, että pihalla tuli sen verran että pallojen lämmittäminen tulella vei kauan aikaa. Kolme kappaletta päätyi puuhun palamaan...
 
 
 
 
Ilotulitus oli aivan mahtava, ja itkin hunajaa kameran kanssa säätäessä. Harmi, että koko posauttelu tuli niin yllätyksenä, etten ehtinyt laitella kunnon asetuksia kameraan.
 
Vaikka koko uuden vuoden bilettäminen asiakkaiden seassa oli mahtavaa, ja seuraavana päivänä tuli kamalasti kehuja ja kiitosta itellä ei ollut ollenkaan semmoista juhlafiilistä. Uuden vuoden lupaudeksi lupasin sen, etten kolmeen kuukauteen syö karkkia. Suklaahan ei ole karkkia...
 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013 JOKAISELLE LUKIJALLE!

1 kommentti:

  1. Uuu, tää on niin siisti! Ihanaa löytää jotain erilaista, jään mielelläni seurailemaan.

    http://kirjoittamattomat-esme.blogspot.fi/

    Tutkiskelua teatterista ja sen tekemisestä - kirjoittajan tasapainoilua teatterin, ihmisten, koulun ja kaiken muun välillä. Hengittelyä, itsensä kokoamista, kulissisupinoita. Itketään ja nauretaan, esiripun laskeutumiseen asti.

    http://kirjoittamattomat-esme.blogspot.fi/

    VastaaPoista