tiistai 4. joulukuuta 2012

Safaritoimintaa ennen sesonkia
Tosiaan tällä hetkellä valmistellaan parin viikon päästä alkavaa sesonkia, joka kestääkin sitten huhtikuun ekoille viikoille asti. Toimistolla, jossa sijaitsee myös asiakkaiden pukeutumistilat, välinevarasto ja oppaiden bunkkeri + muut henkilökunnan tilat ollaan huollettu välineitä. Asiakkaiden kelkkahaalarit, kengät, villasukat, tumput, kypärät ja kypärämyssyt on laskettu inventaariota varten, likaiset toimitettiin tänään pesuun ja rikkinäisiä korjaillaan itse ja osa vietiinkin sitten ompelimoon korjattavaksi.

Välineiden korjauksen lisäksi ollaan siivottu tiloja tulevia asiakkaita varten ja pistetty oppaiden tiloja kuntoon. Myöhemmin ennen sesonkia hoidetaan reitit ja muut aktiviteetteihin kuuluvat ulkona tehtävät työt loppuun. Kelkkoja ja firman autoja korjaillaan tälläkin hetkellä muualla talvea varten valmiiksi.Pikkujoulujen valmisteluihin on kuulunut tilojen siivoaminen ja koristelu, astioiden kiilottaminen ja paikoilleen vienti sekä pikkujoulujen aikana tarjoilu ja baaritiskillä työskentely. Maksupäätteen ja kassan käyttö on vihdoinkin tullut tutuksi! :)

Melkein innolla ootan tänä perjantaina saapuvaa suurta ryhmää... Ainakaan hommat ei lopu kesken!

Huomenna siis pikkujoulujen järkkäilyä ja torstaina vapaapäivänä Kivaloon keräämään sieniä työkaverin kanssa. Kuulostaa lupaavalta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti