sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hullu kissamuija muutti Savottaan

Vessaan pitää mennä neljän jälkeen otsalampun kanssa, kymmenen jälkeen sinne ei sitten uskallakaan mennä. Aamu alkaa termarikahveilla ja ilta päättyy rantasaunalle. Täällä on kolme ruutua- kannettavan, telkkarin ja ikkunan. Ikkuna on paras, on mukava datailla ja seurailla sateen ropinaa jokeen.

Seurana mulla on täällä kissa ja kun lumet tulee poroja. Kyllä tänne toinenkin opas muuttaa jossain vaiheessa mutta siihen asti asustelen tässä mökkikylässä yksinäni.

Mökkikylään kuuluu mun mökin lisäksi saunarakennus, wc- ja pikkusaunahökkeli, Villen pirtti ja Jussa- ravintola. Lisäksi pihassa on kolme pienempää mökkiä ja poroaita.

Täältä on 6km kaupunkiin. Lähimpään kauppaan on vähemmän matkaa, mutta silti niin paljon ettei oikein huvita lähtä pimeässä sinne kävelemään. Kun tulee pikkusenkin jäätä tai lunta meikä ottaa potkukelkan käyttöön! Toimistolle ja kaupunkiin mut aina haetaan täältä. Neljä päivää oon syöny jouluruokia, joten kauppaan ei ainakaan ole kiire :). Ja eihän tuo 6km ole edes paha, viime vuonna oli 40 eikä sekään tuntunut missään.

Lunta täällä ei ole. Maa oli vielä päivä sitten jäässä, nyt on satanut kaksi päivää putkeen ja vessoille voi melkein uida...

Kuvia Savotasta laitan huomenna kun pääsen toimistolle paremman netin äärille! Youtube- videoita täällä saa ladata puoli päivää että edes jotain näkyy...

Hyvää isänpäivää!

- Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti